4 - Découverte du hameau du Villard

4 - Découverte du hameau du Villard

Beschrijving

Deze korte, gemakkelijke, landelijke route is geschikt voor beginners en kinderen. Maak van de gelegenheid gebruik om het gehucht Villard te bezoeken en verfris uzelf bij de fontein. Optie: doorgaan tot Poingt Ravier.

Technische details: De laatste paar meter van het pad onder de weg zijn een beetje technisch. Beginners wordt aangeraden hun voeten op de grond te zetten.
Duur: 30 minuten tot 1 uur.
Fysiek niveau: zeer gemakkelijk.

Klik op het kaartpictogram om de geolocatie te activeren.

Tips

Voorzorgsmaatregelen:
- De routes die je neemt zijn je eigen verantwoordelijkheid. U moet een route kiezen die geschikt is voor uw fysieke en technische mogelijkheden. Als u twijfels hebt, aarzel dan niet om contact op te nemen met bergprofessionals.

- Controleer de weersomstandigheden voordat u op pad gaat.

- Zorg ervoor dat je goed bent uitgerust om veilig te wandelen en de grillen van het weer het hoofd te bieden.

- Vertel het iemand als je alleen gaat, en zorg ervoor dat je 's ochtends vertrekt zodat je 's nachts niet overvallen wordt.

Topo/stap voor stap

Start - Neem vanaf het VVV-kantoor de Rue des écoles 1 - Steek de brug over en loop langs de camping 2 - Loop langs de tennisbanen en de begraafplaats naar het gehucht Villard 3 - Eenmaal in het gehucht Villard aangekomen, draai je om. Optie: ga door tot het gehucht Poingt Ravier voor een 360° uitzicht over Valloire.

4 - Découverte du hameau du Villard

  • Tarieven

    • Gratis toegang.