Welkom in Valloire, een paradijs voor fietsliefhebbers!

Als u een fervent fietser bent, zult u blij zijn om te weten dat verschillende etablissementen in ons mooie resort het label “Accueil Vélo” hebben gekregen.

Sinds 2012 garandeert dit label dat deze etablissementen diensten aanbieden die speciaal zijn ontworpen voor fietsers, op basis van zes criteria die zijn gedefinieerd voor verschillende soorten diensten. Het label wordt toegekend voor een periode van drie jaar door lokale beoordelingsinstanties en garandeert de kwaliteit en inzet van de dienstverleners.

Door te kiezen voor een etablissement met het label “Accueil Vélo” in Valloire, kunt u zeker zijn van een warm welkom en diensten die zijn afgestemd op uw behoeften als fietser. Of u nu komt voor een familie-uitstapje, een sportief avontuur met vrienden of een solo-verkenning, onze partners zijn er om uw verblijf onvergetelijk te maken.

Dus of u nu een fanatieke mountainbiker, fiets toerder of elektrische fiets liefhebber bent, kom en ontdek de wegen en paden van Valloire in alle gemoedsrust door te kiezen voor een van onze “Accueil Vélo” erkende etablissementen.

Uw volgende fietsavontuur begint hier, in Valloire!