wij danken al onze partners voor hun samenwerking!

DYNAFIT

Het sneeuwluipaard is sinds 2005 het nieuw logo. Dit dier symboliseert op perfecte wijze de karakteristieken van DYNAFIT: snel, licht, uithoudingsvermogen en technologie. Het sneeuwluipaard verplaatst zich inderdaad zeer snel en elegant over de hoogste toppen van de wereld en is het ideale model voor ambitieuze sporters. Het zuivere en minimalistische imago van het merk wordt in het logo weerspiegeld. De communicatie is gericht op jonge, ervaren atleten om zo niet alleen het merk DYNAFIT te verjongen, maar ook het langlaufen in zijn geheel.

FORD

Sinds 2018 heeft het skioord Valloire zijn krachten verenigd met het merk Ford, zowel in de winter als in de zomer op de wegen door de bergen… De groep Maurin is één van de betere specialisten van industriële producten.
“Wij hebben de evolutie van onze omgeving goed weten te integreren om een eersteklas know-how op ons gebied te ontwikkelen, dankzij onze nauwkeurigheid en ons professionalisme hebben wij een reputatie opgebouwd voor onze klanten en leveranciers.”

 

 

CAISSE D’EPARGNE

De Caisse d’Epargne, die in de winter de wedstrijd beeldhouwen met ijs en sneeuw en in de zomer de wedstrijd beeldhouwen met stro en hooi steunt, helpt zo mee om het bergtoerisme in de winter en in de zomer te bevorderen.