Activités avec le bureau des guides et accompagnateurs de Valloire

Activités avec le bureau des guides et accompagnateurs de Valloire

Beschrijving

Adem frisse lucht in en beleef volop sensaties met het bureau des Guides, zowel in de zomer als in de winter!

In WINTER

SNEEUWSCHOENWANDELEN, WANDELEN, OFF-ROAD SKIËN
Fabienne Saura en Cyril Valantin, berggidsen en Pierre Yves Riche, berggids

Trektochten met sneeuwschoenen: 1/2 dag of een hele dag, weg van de pistes, in de wildernis, gemzen, herten, reeën observeren, het lokale erfgoed ontdekken, in een gezellige sfeer. Een onvergetelijke vakantie.

HIKING SKI, OFF-Piste SKI: 1/2 dag of een hele dag, privéles of groepsles, INLEIDING, PERFECTIE.
Nachtelijke uitstapjes. Sneeuw- en veiligheidstraining.

Programma's en prijzen verkrijgbaar bij de ESF-kantoren. Welkomstborrel op zaterdag om 17.30 uur

ZOMER

. Mountainbiken: sessies op alle niveaus voor junioren en volwassenen. Initiatie, verbetering, enduro afdalingen en uitstapjes met de elektrische mountainbike. Wilde en originele routes op paden en buiten de gebaande paden. Materiaal inbegrepen.

. WANDELEN: Voor degenen die nieuwsgierig zijn naar de natuur en de bergen, een dagelijkse keuze aan thema natuurwandelingen voor jong en oud: marmotten en gemzen benaderen, observeren en fotograferen; flora; wandelingen in de schemering; het leven in de bergweiden, Savoyaardse snacks, nordic walking en nog veel meer... En niet te vergeten de hoogtewandelingen die je naar de mooiste toppen van onze valleien brengen: de Grand Galibier, de Pointe des Cerces, enz...

. RUISSELING - Wandelingen met waterpret: met de voeten in het water gaan we op weg om de bergstroom te bedwingen. Een leuke manier om het watermilieu te ontdekken.

. DE HOOGSTE BERGTEN: Ontdek eenvoudige gletsjerwandelingen voor iedereen (vanaf 10 jaar) en beklim een groot aantal toppen: Aiguilles d'Arves, Ecrins, Mont-Blanc, Vanoise...

. VIA FERRATA: drie routes voor kinderen, beginners of ervaren klimmers met vertrek vanuit Valloire en meer dan tien in de vallei: spanning en ontspanning op het programma.

. KLIMMEN: elke week organiseren we sessies en cursussen voor volwassenen en kinderen vanaf 5 jaar.

. CANYONING: sprongen, glijbanen en toboggans in een van de mooiste canyons van de Savoie: waterrijk en leuk, zowel beginners als gevorderden kunnen hier hun hart ophalen.

. TRAIL: initiatie, ontdekking van de activiteit of verbetering en training voor de meer ervaren.

Activités avec le bureau des guides et accompagnateurs de Valloire

  • Wijze van betaling

    • Bankkaart/creditcard
    • Kijk op
    • Contanten