Le bureau des Guides et Accompagnateurs (Het bureau van de gidsen en begeleiders)

Beschrijving

Adem frisse lucht in en beleef volop sensaties met het bureau des Guides

. MOUNTAINBIKEN: sessies voor alle niveaus, voor jongeren en volwassenen. Voor beginners en gevorderden, enduro afdalingen en uitstapjes op een elektrische mountainbike. Ongerepte routes over pistes en off-road pistes. Materiaal inbegrepen.

. TOCHTEN: Voor iedereen die van de natuur en de bergen houdt, dagelijks een ruime keuze aan natuurtochten op thema voor jong en oud: de benadering, de observatie en het fotograferen van marmotten en berggeiten; de flora; tochten bij schemerlicht; het leven op de alpenweide, snacks van de Savoie, Noords wandelen en nog veel meer... En we vergeten niet de tochten in het hooggebergte te noemen die u naar de mooiste toppen van onze valleien brengen: le Grand Galibier, la Pointe des Cerces, etc...

. RUISSELING - Leuke watertocht: ga met de voeten in het water de stroomversnelling te lijf.

. HET HOOGGEBERGTE: Ontdekking van een gletsjertocht, makkelijk en voor iedereen (vanaf 10 jaar) en de beklimming van een aantal toppen: Aiguilles d'Arves, Ecrins, Mont-Blanc, Vanoise...

. VIA FERRATA: drie routes voor kinderen, beginners of gevorderden vanuit Valloire en meer dan tien in de vallei: sensaties en ontspanning op het programma.

. BERGBEKLIMMEN: iedere week organiseren wij sessies en stages voor volwassenen en kinderen vanaf 5 jaar.

. CANYONING: sprongen, glijpartijen en tobogans in één van de mooiste canyons van Savoie: nat en leuk voor zowel beginners als gevorderden.

. TRAIL: ontdekking en verbetering van deze activiteit of training voor de ervaren specialisten.

Le bureau des Guides et Accompagnateurs (Het bureau van de gidsen en begeleiders)

  • Tarieven

    • tarieven op aanvraag