Le bureau des Guides et Accompagnateurs (Het bureau van de gidsen en begeleiders)

Le bureau des Guides et Accompagnateurs (Het bureau van de gidsen en begeleiders)

Beschrijving

Adem frisse lucht in en beleef volop sensaties met het bureau des Guides

. MOUNTAINBIKEN: sessies voor alle niveaus, voor jongeren en volwassenen. Voor beginners en gevorderden, enduro afdalingen en uitstapjes op een elektrische mountainbike. Ongerepte routes over pistes en off-road pistes. Materiaal inbegrepen.

. TOCHTEN: Voor iedereen die van de natuur en de bergen houdt, dagelijks een ruime keuze aan natuurtochten op thema voor jong en oud: de benadering, de observatie en het fotograferen van marmotten en berggeiten; de flora; tochten bij schemerlicht; het leven op de alpenweide, snacks van de Savoie, Noords wandelen en nog veel meer... En we vergeten niet de tochten in het hooggebergte te noemen die u naar de mooiste toppen van onze valleien brengen: le Grand Galibier, la Pointe des Cerces, etc...

. RUISSELING - Leuke watertocht: ga met de voeten in het water de stroomversnelling te lijf.

. HET HOOGGEBERGTE: Ontdekking van een gletsjertocht, makkelijk en voor iedereen (vanaf 10 jaar) en de beklimming van een aantal toppen: Aiguilles d'Arves, Ecrins, Mont-Blanc, Vanoise...

. VIA FERRATA: drie routes voor kinderen, beginners of gevorderden vanuit Valloire en meer dan tien in de vallei: sensaties en ontspanning op het programma.

. BERGBEKLIMMEN: iedere week organiseren wij sessies en stages voor volwassenen en kinderen vanaf 5 jaar.

. CANYONING: sprongen, glijpartijen en tobogans in één van de mooiste canyons van Savoie: nat en leuk voor zowel beginners als gevorderden.

. TRAIL: ontdekking en verbetering van deze activiteit of training voor de ervaren specialisten.

Le bureau des Guides et Accompagnateurs (Het bureau van de gidsen en begeleiders)

  • Tarieven

    • tarieven op aanvraag