Tochten in de bergen

Tochten in de bergen

Beschrijving

Kom de mooiste natuurgebieden en het erfgoed van Valloire ontdekken met Azize en Lucie, erkende berggidsen met een staatsdiploma.

Halve dagen voor volwassenen en kinderen: Van een wandeling met ontmoetingen met marmotten voor jong en oud, tot een tocht naar de bergtop met adembenemend uitzicht voor de grootste sporters, er is voor elk wat wils! Met een heerlijke huisgemaakte snack!

- De topdagen: Les 4 lacs: Een dag voor een zo groot mogelijk publiek, om prachtige landschappen en majestueuze meren te ontdekken. Met een picknick "savoyard" die door ons wordt klaargemaakt! Onvergetelijk! Le Grand Galibier: Sportieve tocht op 3228 m, tot aan de top wordt u begeleid door berggeiten, edelweiss, hoog gelegen meren en prachtige uitzichten!

- De nachtelijke tochten: Van het bergaperitief op de top (maandagavond) tot de avond in een chaletje op de alpenweide met fondue "savoyarde" (donderdagavond), deze tochten met magische zonsondergangen op de mooiste bergtoppen geven de indruk dat u over de wereld heerst!

Compleet programma, data en tijden, tarieven… bij het VVV of op www.rando-montagne-valloire.fr

Mogelijk om materiaal te lenen - Vervoer wordt geregeld, gelimiteerd aantal plaatsen.

Inlichtingen en inschrijvingen bij restaurant "Le Contoir" dagelijks van 17.30 tot 18.30 uur

Tochten in de bergen

  • Tarieven

    • Tarieven op aanvraag