Tochten in de bergen

Tochten in de bergen

Beschrijving

Kom natuurgebieden en het erfgoed van Valloire ontdekken met Azize en Lucie, erkende berggidsen met een staatsdiploma.

WINTER
- Halve dagen: elke dag voor alle niveaus.

- s Avonds: maanverlichte wandelingen met koplampen, met een aperitief om te delen.

- Dag voor liefhebbers van sneeuwschoenwandelen: een hele dag om de wilde landschappen van de Galibier te ontdekken. Maaltijd: Savoyaardse fondue in een authentiek berghutje.

- Dag van de pelsjager": op het plateau van de Sapinière is het bos wild en mooi. Een dag lang zijn jullie als pelsjagers op jacht naar beelden en herinneringen. Barbecuemaaltijd (gegrild vlees, gegrilde aardappelen, warme kaas...) rond een houtvuur.

Uitrusting aanwezig (sneeuwschoenen en stokken) - Vervoer aanwezig Informatie en inschrijving in de wijnbar "Le Contoir"

ZOMER
- ½ dagen voor volwassenen en kinderen: Van een wandeling om de marmotten te ontmoeten voor de allerkleinsten, jong en oud, tot een topuitstap met adembenemend uitzicht voor de sportievelingen, er is voor elk wat wils! Geniet van een zelfgemaakte snack!

- Top dagtochten :
De 4 meren: Een dagje uit dat toegankelijk is voor zoveel mogelijk mensen om prachtige landschappen en majestueuze meren te ontdekken. Savoyaardse picknick verzorgd en gekookt door ons! Onvergetelijk!
Le Grand Galibier: Een uitdagende wandeling op 3228m, waar steenbokken, edelweiss, alpenmeren en adembenemende panorama's je begeleiden tot aan de top!

- Nachtwandelingen: Van een bergaperitief op de top (maandagavond) tot een avond in een klein berghutje met een Savoyaardse fondue (donderdagavond), deze wandelingen, vergezeld van magische zonsondergangen over de mooiste bergen, zullen je het gevoel geven dat je de koning van de wereld bent!

Volledig programma, tijdschema's, prijzen... bij het toeristenbureau of www.rando-montagne-valloire.fr

Uitrusting te leen - Vervoer afhankelijk van beschikbaarheid.

Tochten in de bergen