Balade à Poingt Ravier

Balade à Poingt Ravier

Beschrijving

Deze gemakkelijke route is bedoeld voor gezinnen en beginners die voornamelijk over kleine weggetjes willen wandelen. Het uitzicht van 360° vanaf de kapel in het gehucht Poingt Ravier is prachtig. Best 's ochtends om te profiteren van de opkomende zon.

We raden je aan om een lunchpakket of picknick mee te nemen naar Poingt Ravier voor een aangename pauze. Er staan bankjes naast de kapel. Draai vanaf dit uitkijkpunt in de richting van de Crêt du Mélèze en je kunt misschien gemzen en herten zien.
Klik op het kaarticoon om de geolocatie te activeren.

Topo/stap voor stap

Vertrek - Neem vanaf het VVV-kantoor de rue des écoles 1 - Steek de brug over en loop langs de camping 2 - Loop langs de tennisbanen en de begraafplaats richting het gehucht Le Villard 3 - Eenmaal in het centrum van Poingt Ravier, ga verder richting La Capelle voor een 360° uitzicht over Valloire. 4 - Keer terug via dezelfde route

Tips

Voorzorgsmaatregelen:
- De routes die je neemt zijn je eigen verantwoordelijkheid. U moet een route kiezen die geschikt is voor uw fysieke en technische mogelijkheden. Als u twijfels hebt, aarzel dan niet om contact op te nemen met bergprofessionals.

- Controleer de weersomstandigheden voordat u op pad gaat.

- Zorg ervoor dat je goed bent uitgerust om veilig te wandelen en de grillen van het weer het hoofd te bieden.

Vertel het iemand als je alleen gaat, en zorg ervoor dat je 's ochtends vertrekt zodat je 's nachts niet overvallen wordt.

Balade à Poingt Ravier

  • Tarieven

    • Gratis toegang.