Vissen in Valloire

Vissen in Valloire

Beschrijving

Vissen in Valloire is een uitnodiging om de natuur te ontdekken, te ontspannen en te respecteren. Je kunt vissen in de meren van Valloirette, Neuvachette en Cerces.

Valloire is een ideale bestemming om het vissen te ontdekken. Profiteer van de wilde maar gemakkelijk toegankelijke oevers van onze twee rivieren. Het heldere water van de Valloirette en haar zijrivieren zijn de thuisbasis van een grote verscheidenheid aan vissen, waaronder fario en regenboogforel. Sportvissers kunnen profiteren van de vele rustige plekjes langs de rivieren, perfect voor een heerlijk dagje uit.

Om recreatief te kunnen vissen op de Franse open wateren, moet je lid worden van een visvereniging (AAPPMA). Met andere woorden, je moet een visvergunning kopen bij een AAPPMA.

Tips

Combineer vissen en wandelen tijdens je verblijf in Valloire met een excursie naar Lac des Cerces.
Comptoir Cyrill' verkoopt visvergunningen en verhuurt hengels per dag. We bieden zelfs "visklare" hengels, perfect voor beginners.

Vissen in Valloire

 • Wijze van betaling

  • Bankkaart/creditcard
  • Kijk op
  • Contanten
 • Tarieven

  • Volwassene: € 59,80 tot en met € 100
   Jongere (12-18 jaar): € 20,80 tot en met € 26
   Dagkaart: € 11,10 tot en met € 16
   Wekelijkse kaart: € 21 tot en met € 35
   Vrouw ontdekkingskaart: vanaf 40 €
   Ontdekkingskaart -12 jaar: € 6 tot en met € 7.


   Deze tarieven hangen ervan af of de visser in bezit is van een andere viskaart van een AAPPMA in Frankrijk, met de zegel CPMA 2022. Bekijk alle tarieven en beschikbare opties in de Savoie op: http://www.savoiepeche.com/carte-de-peche.