Foire du Tout-terrain (ATV-beurs)

Foire du Tout-terrain (ATV-beurs)

Beschrijving

20e editie van de Foire du tout-terrain in Valloire. De grootse Franse bijeenkomst in de bergen van ATV's (All Terrain Vehicle)!

Heel Valloire en het team J.B.O. doen er alles aan om ook van deze 19e editie een groot succes te maken!
Met meer dan 180 exposanten (entree en parking gratis), dit evenement is de must geworden voor alle liefhebbers van ATV's.

ATV's van bijna alle merken, nieuw en tweedehands, accessoires, banden, tenten, reisorganisaties, raids, wereldreizigers, rally-organisatoren, rijscholen, maar ook quads, SSV, vrachtwagens, motors etc... en veel voorbereiders van alle merken.

Vijf dagen non-stop, met iedere dag tochten van een halve of hele dag en uitprobeerzones (met of zonder voertuig) onder begeleiding van de organisatie. Ook dit jaar weer veel parcoursen!
Uitprobeerzones, waarvan één voor ATV's, voor alle niveau's en ook voor beginners.
Sleep-workshop met verrassingen, rijschool, ontzandingsworkshop etc…

Iedere avond op 2400 m hoogte kamperen met maaltijd en ontbijt alvorens terug te gaan naar Valloire.

De inschrijfformulieren voor dit jaar 2019 zijn beschikbaar op internet vanaf eind maart.

Tijdens de beurs is er allerlei vermaak met musici, zangers en voor de kinderen steltlopen, besturen van mini-voertuigen op circuit, besturen met afstandbediening…

FESTI’ALP (filmfestival van gemotoriseerde avonturen) tijdens de beurs worden er twee keer per dag gratis films afgespeeld.

En om deze 18e editie af te sluiten is er op zondag 25 augustus om 17 uur de trekking van de tombola, met als hoofdprijs een DACIA en elektrische auto's, reizen, verblijven etc....

Foire du Tout-terrain (ATV-beurs)